Jérôme Brands regelt & ontstresst jouw verbouwing

Waarom?
Wil je woning renoveren, verbouwen of uitbreiden en zoek je een betrouwbare partner om jouw verbouwing tot een goed einde te brengen? Ik bied meer dan bouwbegeleiding ik bied je:
gegarandeerd de juiste de prijs van de verbouwing en gegarandeerd korting op je offerte
de “juiste aannemer” en de gewenste kwaliteit en kwantiteit
ontzorging voor en tijdens de bouw en goede oplevering en nazorg

 

Inleiding
Bij het realiseren van kleinschalig projecten beschik ik over een netwerk van aannemers, klusbedrijven, installatiebedrijven, etc. die ons verder kunnen helpen. Zodat jij als klant kunt rekenen op betrouwbare aannemers die de nodige garanties geven. Voor de aannemer scheelt het hun werk, immers ik zoek van te voren uit wat jij precies wil. Daarom kunnen mijn vaste aannemers jouw gegarandeerd korting geven. En dit gaat niet ten koste van de kwaliteit; de aannemers weten dat ze kwaliteit moeten leveren.
Maar altijd bereken ik vooraf wat de verbouwing zou moeten kosten. Dit toetsen we aan de prijs die de aannemers aanbieden. Waarbij ik garandeer dat mijn vaste aannemers niet boven die prijs komen. Indien nodig onderhandel ik over de prijs zonder in te leveren op kwaliteit en kwantiteit.

 

Stappenplan
We doorlopen globaal de volgende stappen:

  • – Kennismaking > ik toets of ik iets voor je kan betekenen bij jouw verbouwingsplan
  • – Financieel > ik bereken op basis van je wensen en eisen de prijs en garandeer deze
  • – Aannemer > er worden offertes aangevraagd bij geselecteerde aannemers
    – Uitvoering > regelmatig ben ik aanwezig op de bouw en zorg voor een goed oplevering

 

Kosten
Indicatief kun je de volgende bedragen aanhouden:

  • – circa 2500 euro voor grote verbouwingen, zoals een complete woning
  • – circa 1500 euro voor een middelgrote verbouwing
  • – circa 500 euro voor een kleinere verbouwing, zoals het plaatsen van een dakkapel

 

Maar een eerste kennismaking is natuurlijk altijd gratis!
Gedurende het gehele proces werken we samen. Dus laten we eerst eens kennismaken en kijken “of het klikt. Graag maak ik dan ook persoonlijk contact met je. Jij ook? neem dan even contact op!