Jérôme Brands voor een uitgekiend woningontwerp!

Waarom?
Ik noem mij ook DE woningontwerper. DE woningontwerper is er voor het (ver) bouwen van uw woning en biedt de volgende voordelen:
een “nuchter” “objectief” ontwerp wat het best aansluit bij jouw wensen
een ontwerp waarbij aandacht is voor esthetiek, financiën en duurzaamheid

 

Inleiding
Aannemers en bijvoorbeeld badkamerspeciaalzaken verdienen hun geld door iets te maken. Ontwerpen is voor hen een kostenpost, maar voor mij een uitdaging / corebusiness.
Daarbij hoef ik bijvoorbeeld de marge op producten of de extra tijdsinvestering vanwege het ontwerp niet in de gaten te houden. Ik heb geen enkele financieel belang om bijvoorbeeld die 2e wastafel wel of niet te plaatsen. Ik kan mij focussen op wat voor je de beste oplossing is.

En natuurlijk kijk ik bij de (ver)bouw van jouw woning ook naar de gespecialiseerde (bouw)bedrijven die al bijvoorbeeld een goed “bouwconcept” voor u hebben. Dit kan een enkele dakkapel zijn tot een complete woning. Want waarom (elke keer) het wiel opnieuw uitvinden? Zij leveren een vaste kwaliteit & kwantiteit vaak tegen een scherpere prijs. Ook kijk ik waar mogelijk of het wat duurzamer kan.

 

Stappenplan
Globaal doorlopen we de volgende stappen:

  • – Haalbaarheid > ik toets globaal je wensen en geef advies over het vervolgtraject
  • – Beeldvorming > op basis van je wensen en eisen ontstaat er een eerste schets en begroting
  • – Voorlopig ontwerp > de eerste schets wordt verder getoetst op de geldende regels en uitgewerkt
  • – Definitief ontwerp > in overleg met de bouwer wordt één en ander verder uitgewerkt

 

Kosten
Stap 1 is gratis! Na stap 1 krijg je van mij, per stap, een definitieve offerte.
Gedurende het gehele proces werken we samen. Dus laten we eerst eens kennismaken en kijken “of het klikt. Graag maak ik dan ook persoonlijk contact met je. Jij ook? neem dan even contact op!