Jérôme Brands - duurzaam bouwadvies!

Duurzame huizenroute Gouda

Een huis verduurzamen zoals jij dat wil
Tijdens de duurzame huizenroute kun je kijken hoe andere dit doen. Immers het verduurzamen van een bestaande woning is vaak experimenteren. Zelf spar ik ook graag met andere over de (on) mogelijkheden. Dit levert vaak interessante inzichten op. Je kunt tijdens de duurzame huizenroute sparren met mij en bekijken welke maatregelen ik al genomen heb (wel even aanmelden via duurzamehuizenroute.nl)

Een huis zoals jij dat wil
Door bijvoorbeeld het verlagen van je energierekening met slimme (duurzame) ingrepen. Hiervoor moet jij onomkeerbare (bouw) keuzes maken die soms grote impact en hoge kosten tot gevolg hebben. Dit leidt dit tot veel vragen en onzekerheid! Al jaren geef ik als ervaren bouwkundig ingenieur en gediplomeerd docent bijeenkomsten. Dit zowel als professional en als leek. Al eerder heb ik lessen en lesmateriaal ontwikkeld en lesgegeven met betrekking tot duurzaamheid, voor de professioneel. Speciaal voor de duurzame huizenroute heb ik een presentatie gemaakt met meer informatie speciaal voor de huiseigenaar die wil verduurzamen.

Presentatie “Wat wordt mijn volgende stap?”
Hoe start je met verduurzamen? Iedereen heeft DE beste oplossingen. Een beetje vreemd vindt je ook niet? Immers elk huis en elke bewoner is uniek. In deze mini presentatie geef ik je een aantal handvatten om een betere keus te maken in het doolhof van mogelijkheden.

De presentaties zijn op 5 november om: 9:30, 11:00, 13:30 en 15:00.


Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan van te voren aan via onderstaand formulier. Geef alsjeblieft je voorkeur tijd aan.

Meer informatie over de duurzame huizenroute vindt je op: duurzamehuizenroute.nl

Meer info? Of inschrijven?
Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op. Ook inschrijven kun je met onderstaand formulier.