Geven van zekerheid & duidelijkheid

Kan het wel wat je bedacht heb? En hoe ziet het er eigenlijk uit? Ik toets jouw ideeën op (technische) haalbaarheid. En kan, volgens de deskundige / kopersbegeleider, iets niet? Wellicht kan het (na oplevering) wel! Zo nodig maak ik er een duidelijk 3D plaatje van. Een visualisatie van je wensen! En wil je eerst kijken hoe bijvoorbeeld zo’n warmtepomp (echt) werkt? Ik beschik over een netwerk van huiseigenaren die al eerder “duurzaamheid-stappen” hebben gezet. Ook ken ik voldoende (duurzaamheids-) installateurs / aannemers waarvan ik weet dat zij goed werk afleveren.

Ja ik wil meer zekerheid & duidelijkheid over ons (duurzaamheids) plan en of ontwerp.

Mijn naam is: (verplicht)

Hieronder enkele voorbeelden van hoe ik eerder meer zekerheid & duidelijkheid gaf.

Hoe ziet mijn nieuwe woning eruit? Nou zo dus!

Publish on

Een mooie opdracht: ontwerp een familie woning van circa 750m3. Passend op die locatie en passend m.b.t. de ruimtewens bij de opdrachtgever. Uiteindelijk zijn alle gewenste ruimtes (ook een veranda en een vrijstaande berging) terug te vinden in het ontwerp. Een eigen ontwerp met een knipoog naar "de jaren dertig stijl". Ook kan…
Categories: Je Woning Bouwen, Project Van De Maand, Zekerheid

Hoe hoog is de zolder en hoeveel ruimte heb ik nu eigenlijk?

Publish on

Dat is altijd lastig te bepalen. Ik maak dan een simpel plaatje wat de opdrachtgever veel duidelijkheid geeft!
Categories: Je Woning Bouwen, Je Woning Verbouwen, Waarom De Woningontwerper?, Zekerheid