Jouw huis verduurzamen

Jouw huis verduurzamen….
Ik zou zeggen doe het stap voor stap. Wil je met mij eens “bomen” over het verduurzamen van jouw huis. Maak hieronder een vrijblijvende afspraak.

fasdafdssdfa

Laden...

fasdafdssdfa

Lees hier meer over de stappenplannen die ik voor je kan maken (zie ook mijn dienstverlening)

En wat zijn jouw energieke voornemens?

Publish on
In 2022 heb ik Gouwenaren geholpen bij het buurtenergieloket en in (opdracht van de gemeente) Leiden monumenteigenaren, voor een betaalbare energierekening en een eerste stap richting energietransitie. Maar hoe staat het met mijn eigen energietransitie? In 2022 bleven we lekker hip koken op inductie. Effectiever ventileren zorgde voor minder koude…

Toch een beetje trots; onze duurzaamheidsvisie weer in Krant!

Publish on
Vorige jaar stonden we ook al in de krant met onze duurzaamheidsplannen tijdens de duurzame huizenroute. En ook in 2022 kon men weer over ons lezen. Meer nieuws? Ja ik ben nieuwsgierig Ook interessant! Mijn duurzame bouwbabbels. Ja ik ben nieuwsgierig Eens sparren over duurzaamheid. Ik wil contact.Nieuwsgierig naar mijn dienstverlening? Hier…

Stap voor stap: op naar klaar voor aardgas vrij!

Publish on
Hoe ga je jouw woning verduurzamen?Hieronder een samenvatting van een stappenplan. Wil je de complete info stuur dan een mailtje naar: info@jeromebrands.nl. Klaar voor aardgas vrijSituatie; het betreft een 2 persoons-huishouden bestaande met een drielaagse woning uit 1971 met een vloeroppervlakte van 95 m2. Hieronder een samenvatting van alle stappen.…

Een nieuw energietransitie jaar

Publish on
Grachtenwater voor het verwarmen van onze monumenten. De getijde van de IJssel om energie op te wekken. Biogas van de boeren uit de Krimpenerwaard. Echt duurzaam transformeren door geen aardgas te accepteren. Nieuw bouwen door minimaal energie neutraal te eisen. Ik heb het er allemaal over gehad in mijn oud-en-nieuw-bouwbabbels…

Verduurzamen? Doe het in kleine stapjes!

Publish on
Ook mijn eigen huis ga ik verduurzamen. Of liever gezegd comfortabeler maken. Denk aan sneller warm, minder tocht etc. Maar dan wel duurzaam. Maar dan wel zonder spijt! Onze eerste doelstelling is dat we na 2 jaar 2 maanden zonder gas kunnen wonen in onze woning! Vanaf 2022 zouden we…

Met kleine comfortabele stapjes sneller door de energietransitie

Publish on
"we moeten met z'n allen van het gas af. En snel ook een beetje" Zo las ik in de krant. Uiteraard motten we niks! Maar toch… Aannemers kunnen alle verbouwingsopdrachten niet aan. Verduurzamen doen we veel minder. Terwijl we dit wel vaak terugverdienen. Probeer eens de nieuwe keuken "terug te…