Verhuizen……

Je woning staat te koop! Straks verhuizen naar een nieuwe woning… Een spannende tijd!! Een tijd met veel (bouwkundige) keuzes, zoals een bouwkundige keuring of een flinke verbouwklus. Of misschien koop je wel een nieuwbouw woning.

Hoe pak ik mijn verbouwing het beste aan? Welke opties heb ik voor mijn nieuwbouwhuis? Hoe ziet het er uit na het verbouwen / bouwen? Wat kost het? Allemaal normale vragen. Ik geef je kennis, ervaring, duidelijkheid en ideeën om het tot een succes te maken!

Kortom: voorkom keuzestress en behoed je voor bouwkundige keuzes waar je later spijt van krijgt.

Wil je helemaal zelf aan de slag in je nieuwe woning maar kun je wel wat tips en trucs gebruiken? Volg dan een een workshop, waarin alle facetten worden behandeld om van je woonhuis ook echt je droomhuis te maken. Vraag naar de mogelijkheden!!!!

Kies je voor een bestaande woning? Laat mij meelopen tijdens een kijkmoment. Ik blijf op de achtergrond en neem de woning (bouwkundig) kritisch in me op. Daarna informeer ik je over mijn bouwkundige bevindingen en, indien gewenst, de mogelijkheden voor de verbouwing die aansluit bij jouw wensen.

Bel direct naar 06 3738 2545 of kijk verder op deze website. Daar vind je meer info en kun je inspiratie opdoen voor je nieuwe woning.

Ja, ik wil graag gebruik maken van jouw kennis & ervaringen. Ik ontvang daarom graag meer info over de mogelijkheden op het gebied van bouwkundige ondersteuning bij (de aankoop van) onze nieuwe woning.

Mijn naam is: (verplicht)

Hieronder wat artikelen n.a.v. eerdere bouwbegeleiding / kopersbegeleiding;


Zojuist ontvangen…

Publish on

Beste Jerome, Je vroeg me om een reactie op je werk wat je voor mijn gedaan hebt. Hierbij; Ik, als een oudere dame, aan de…
Categories: Badkamer Ontwerpen, Ervaring, Je Woning Verbouwen

Zoek eerst echt alles uit voordat je de knoop doorhakt!

Publish on

Een jong stel wilde graag hun droomwens realiseren. Ze hadden een ideaal plekje gevonden. Er was echter 1 probleem ..... het huis wat er op…
Categories: Ervaring, Je Woning Verbouwen, Project Van De Maand