Succesvolle verkoop top appartement door slim verbouwplan

Penthouse of “hokken op stand”

De eigenaar van dit super penthouse kreeg in het verleden de vrijheid om zijn appartement geheel naar eigen wens in te delen. En dat betekende veel kleine kamertjes/hokjes. 

Alternatief

Bij de wijzigingen moest er rekening worden gehouden met de “technische infrastructuur” en dat leiden tot de volgende wijzigingen;

Masterbedroom met eigen badkamer en walk-in-closet

De huidige provisie ruimte, berging, keuken en eethoek wordt omgebouwd tot een masterbedroom met eigen balkon(s), aan aangrenzende kamer (de voormalige keuken) is geschikt voor kleding kamer, de hier aangrenzende “natte ruimte” (de huidige provisie ruimte en berging) kan worden omgebouwd worden tot badkamer.

Gasten vleugel

De huidige 3 slaapkamers worden verbouwd tot twee royale slaapkamer deze kamers krijgen beide toegang tot de badkamer. De badkamer wordt voorzien van een toilet. Eventueel is dit toilet ook te realiseren als separate ruimte.

Luxe keuken met groot kookeiland

De huidige study, gang en gastenbadkamer worden omgevormd tot een groot “keuken gebied”. De technische infrastructuur van de badkamer kan gebruikt worden voor de keuken. De huidige toilet vervalt en wordt geïntegreerd in de keuken wand.