Verbouwen

Weet je het niet meer? Wat is de beste (bouwkundige) oplossing? En wat kan er? Een kookeiland, inloopkast, dakkapel of dakraam? En hoe pak ik het duurzaam op? Warmtepomp, infraroodverwarming of toch….. Ik voorzie je van ideeën en een, bouwkundig juist, ontwerp of objectief duurzaam advies! Kortom een echt advies op maat!

Uittekenen plattegrond
Een goede basis is te starten met een duidelijke plattegrond van de bestaande situatie. Voor €149,- per verdieping zorg ik hiervoor, met daarin o.a. alle elektra punten, deuren, schakelaars, etc.Keuken & Badkamer
Wat zijn jouw wensen en hoe vertaal je dit naar een ontwerp? Niet als onderdeel van het verkoopproces maar als ontwerpproces. Ik verkoop geen keuken / badkamer / apparatuur / sanitair maar een slim ontwerp dat bij jou (financieel) past en technisch uitvoerbaar is. Voor €299,- heb je al zo’n slim ontwerp.

Ontwerp
Nog eens nadenken over de verschillende ruimtes of op zoek naar bijvoorbeeld een goede zolderindeling? Ik maak een ontwerp voor je voor €349,- per verdieping.

Vergunningcheck
Verbouwplannen? Wellicht moet je een vergunning aanvragen. Ik controleer het voor €99,-.

Bouwkundige mogelijkheden & verduurzamen
Voorkom keuzes waarvan je later spijt krijgt. Laat mij eens kijken naar je ideeën, je wensen, je plannen. Ik kom langs, luister naar je plannen en neem jouw woning en woonsituatie kritisch in me op. Daarna informeer ik je over mijn bouwkundige bevindingen en geef je mijn advies met betrekking tot de aanstaande verbouwing / verduurzaming. Voor €149,- heb je meer zekerheid.

=


Doe het zelf
Wil je helemaal zelf aan de slag in je nieuwe woning maar kun je wel wat tips en trucs gebruiken? Volg dan een workshop.
Kijk op pagina “cursus aanbod” voor meer info.


Meer info
Bovenstaande prijzen zijn reële richtprijzen voor woningen in Gouda. Wil je een prijsopgave voor jouw situatie of wil je meer info ontvangen over bovenstaande diensten & producten en de voorwaarde? Slim! Neem dan contact met me op.

Ik wil contact!

Eerdere ontwerpopgaven:

Zo’n extra appartement wil toch iedereen…

Voor een echtpaar heb ik een appartement ontworpen op de…

Moderne drive-inwoning in klassiek grachtenpand

Deze woning kende de klassieke indeling. Op de begane grond…

Plan voor het moderniseren van een “schrootjeshuis”

Aan mij werd gevraagd of ik nog een leuk ideetje…

Woonkans!

Een oude schuur. Meer is het feitelijke niet. Vier muren,…

Binnen budget toch een mooie ruime woning

Dit project betreft een jaren 30 woning in Gouda. Een…