Verhuizen

Straks verhuizen naar een nieuwe woning… Een spannende tijd!! Een tijd met veel (bouwkundige) keuzes, zoals een bouwkundige keuring of een flinke verbouwklus. Of misschien koop je wel een nieuwbouw woning.

Uittekenen plattegrond
Past het dadelijk allemaal wel? Een goede basis om je woning in te delen is een duidelijke plattegrond van de bestaande situatie. Voor €149,- per verdieping zorg ik hiervoor, met daarin o.a. alle elektra punten, deuren, schakelaars, etc.Ontwerp
Nog eens nadenken over de verschillende ruimtes of op zoek naar bijvoorbeeld een goede zolderindeling? Ik maak een ontwerp voor je voor €349,- per verdieping.

Vergunningcheck
Verbouwplannen? Wellicht moet je een vergunning aanvragen. Ik controleer het voor €59,-.

Bouwkundige staat & verduurzamen & mogelijkheden
Voorkom onaangename verrassingen. Laat mij meelopen tijdens een kijkmoment. Ik blijf op de achtergrond en neem de woning (bouwkundig) kritisch in me op.
Daarna informeer ik je over mijn bouwkundige bevindingen en, indien gewenst, de mogelijkheden voor de verbouwing / verduurzaming die aansluit bij jouw wensen. Voor €149,- ben je op de hoogte.

Keuzehulp
Je hebt een mooie nieuwbouw woning gevonden…………Maar welke opties heb je eigenlijk? Hoe ziet het er uit na het bouwen? Wat kost het? Allemaal normale vragen. Voorkom keuzestress en behoed je voor bouwkundige keuzes waar je later spijt van krijgt! Laat mij je helpen bij alle keuzemomenten voor €349,-.

Doe het zelf
Wil je helemaal zelf aan de slag in je nieuwe woning maar kun je wel wat tips en trucs gebruiken? Volg dan een een workshop.
Kijk op pagina “cursus aanbod” voor meer info.Meer info?
Bovenstaande prijzen zijn reële richtprijzen voor woningen in Gouda. Wil je een prijsopgave voor jouw situatie of wil je meer info ontvangen over bovenstaande diensten & producten en de voorwaarde? Slim! Neem dan contact met me op.
Eerdere verhuiservaringen:

Kopen zonder teleurstellingen achteraf

Je hebt eindelijk een mooie bestaande woning gevonden. Maar er moet bouwkundig nog wel wat…