Bijeenkomsten

Een huis zoals jij dat wil
Door het verlagen van je energierekening met slimme (duurzame) ingrepen, het aanpassen van de keuken / badkamer of misschien wel het kopen van een nieuwbouw huis. Hiervoor moet jij onomkeerbare (bouw) keuzes maken die soms grote impact en hoge kosten tot gevolg hebben. Dit leidt dit tot veel vragen en onzekerheid! Al jaren geef ik als ervaren bouwkundig ingenieur en gediplomeerd docent bouwkundige workshops. Volg een of meer van mijn workshops. Dan gaan we samen aan de slag om jou te behoeden voor keuzes waarvan je later spijt krijgt. Ik stel mijn kennis beschikbaar zodat jij beter geïnformeerd bent. In praktische workshops help ik jou voor een scherpe prijs goed op weg!

Praktische info
De workshops worden gegeven in de regio Gouda.

Presentatie “Vol gas van het aardgas af”
Meebetalen aan oorlogen, aardbevingen en CO2 uitstoot of …………..zo snel mogelijk minder gas verbruiken. Immers de vreselijke oorlog in de Oekraïne wordt mede gefinancierd door de aardgasopbrengsten. De Groningse aardbevingen ontstaan door de aardgaswinning. Het gebruik van aardgas leid tot CO2 uitstoot.
Wil jij daar aan meewerken? En wil jij je blauw betalen aan aardgas?
Beantwoord jij beide vragen met nee, meld je dan aan!

Presentatie “Een zonnige toekomst van jouw huis ……..”
Makelaars geven aan dat je huis (nog) meer waard is als het duurzamer is. Maar of je nu naar gasloos of tot flinke energiebesparingen wil komen, ik zou zeggen doe het stap voor stap. Werk met een stappenplan. Neem deel aan de presentatie en schrijf hem zelf.
Want hoe maak jij jouw keus in het doolhof van mogelijkheden? Want iedereen heeft DE beste oplossingen voor jouw persoonlijke energie transitie. Een beetje vreemd vindt je ook niet? Immers elk huis en elke bewoner is uniek. Waarom zou je juist nu beginnen en met welke maatregel moet of kun je beginnen? In deze mini presentatie krijg je een aantal handvatten om een betere keus te maken in het doolhof van mogelijkheden
Ik help jou om een vijf jaren plan te maken over hoe jij je wensen kunt verwezenlijk op het gebied van duurzaamheid / modernisering / comfort verbetering, daarbij rekening houdend met:
– jouw wensen en jouw woning
– de actuele stand van techniek

Workshop “Jouw nieuwbouw huis”
Voorkom slapeloze nachten. Kom beslagen ten ijs ook bij de kopersbegeleider en bijvoorbeeld de keukenleverancier. Voorkom keuzes waarvan je later spijt krijg.

Tip;
Vraag met de hele buurt de workshop aan! Altijd leuk om op die manier de buren (beter) te leren te kijken. De workshops kunnen namelijk, op verzoek, ook op andere data & tijden & locatie gehouden worden.

Workshop “Ontwerp jouw droom badkamer of keuken!”
Een ontwerp kunt je best wel zelf maken als je maar de richtlijnen in de gaten houd. In een kleine groep gaan we actief aan de slag. Na de workshop heb je eigen ontwerp!!

Meer info? Of (voor) inschrijven?
Heb je interesse in een van bovenstaande bijeenkomsten? Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op. Ook (voor) inschrijven kun je met onderstaand formulier. Zijn er meerdere voorinschrijvingen? Dan gaan we natuurlijk snel een organiseren (voor meer data info kijk op de Agenda!).