Workshops

Een huis zoals jij dat wil
Door het verlagen van je energierekening met slimme (duurzame) ingrepen, het aanpassen van de keuken / badkamer of misschien wel het kopen van een nieuwbouw huis. Hiervoor moet jij onomkeerbare (bouw) keuzes maken die soms grote impact en hoge kosten tot gevolg hebben. Dit leidt dit tot veel vragen en onzekerheid! Al jaren geef ik als ervaren bouwkundig ingenieur en gediplomeerd docent bouwkundige workshops. Volg een of meer van mijn workshops. Dan gaan we samen aan de slag om jou te behoeden voor keuzes waarvan je later spijt krijgt. Ik stel mijn kennis beschikbaar zodat jij beter geïnformeerd bent. In praktische workshops help ik jou voor een scherpe prijs goed op weg!

Praktische info
De workshops worden gegeven in de regio Gouda.


Workshop “Jouw nieuwbouw huis”
Voorkom slapeloze nachten. Kom beslagen ten ijs ook bij de kopersbegeleider en bijvoorbeeld de keukenleverancier. Voorkom keuzes waarvan je later spijt krijg.

Tip;
Vraag met de hele buurt de workshop aan! Altijd leuk om op die manier de buren (beter) te leren te kijken. De workshops kunnen namelijk, op verzoek, ook op andere data & tijden & locatie gehouden worden.

Workshop “Minder energie verbruiken maar hoe?”
In deze workshop informeer ik je objectief over de belangrijkste / nieuwste mogelijkheden om je huis te verduurzamen en om daarmee je energierekening te verlagen.

Tip;
Neem gezellig je man / vrouw mee! (voor half geld!!!!) Immers 2 weten er meer dan 1!!!

Workshop “Ontwerp jouw droom badkamer of keuken!”
Een ontwerp kunt je best wel zelf maken als je maar de richtlijnen in de gaten houd. In een kleine groep gaan we actief aan de slag. Na de workshop heb je eigen ontwerp!!

Meer info? Of inschrijven?
Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact met me op.