Jérôme Brands

Wat is jouw droom, hoe wil jij wonen? Een villa? Vrijstaand of in een rijtjeswoning? Landelijk of een appartement? Of het nu gaat om het aanpassen van een standaard woning van een aannemer (systeembouwer / cataloguswoning) of een te koop staande (onverkoopbare) woning of je merkt dat je huidige thuis niet meer bij jou past. Ik onderzoek en raadpleeg verschillende bronnen. Ik help bij alle (bouwkundige) keuzes. Ik gebruik mijn ervaringen en marktkennis om de beste aannemer te selecteren en indien gewenst te onderhandelen voor een scherpere bouwprijs.

Geen hightech design maar gewoon een goede plattegrond of een mooi doordacht woningontwerp, daar krijg ik energie van. Liefst ook financieel en op het gebied van duurzaamheid doordacht.

Ik wordt daarbij geholpen door mijn netwerk van stedenbouwkundige, projectleiders, aannemers, makelaars, etc. Door die andere pet zien zij soms bepaalde (bouwkundige) zaken net even anders en kunnen ze ons verder helpen om jouw droomwoning te realiseren.

Mijn doel is dat jouw (ver)bouwplan het gewenste resultaat brengt. Maar wat is nu precies gewenst? Wordt het bouwen en/of verbouwen? Verhuizen naar een bestaande woning of een zelfgebouwde woning? Ik zoek naar de “gewenste woning”, dat is mijn kerntaak! Daarbij wil ik wel eens verder gaan dan zakelijk verantwoord is. Ik zie de beloning niet alleen in “geld” maar ook in die mooie oplossing en de tevredenheid van jij als klant/opdrachtgever.

Mijn motto: samen creëren we de gewenste woning!

Privé
Geboren: 21 mei 1968 in een buitenwijk van Nijmegen
Burgerlijke staat: samenwonend in een mooie jaren 30 woning in Gouda

Opleiding
HBO: economie en bouwkunde
Cursussen: van diverse tekenprogramma’s tot energiebewust bouwen

Werkervaring
Gewerkt bij diverse aannemers en bouwkundige adviesbureaus.

Hobby
Naast mijn werk o.a. zwemmen en gezelschapsspellen