Jérôme Brands - duurzaam bouwadvies!

Kennismaken?

Kom je bij mij op de koffie?
Ik maak graag even tijd voor je vrij voor jouw vragen op het gebied van verbouwen & verduurzamen of om even kennis te maken. Ik noem dit kennis maken en delen. Zeker, verduurzamen is een lastig iets daarom dit laagdrempelig initiatief. Zie daarvoor ook mijn pagina “verduurzamen”. En het is toch in het belang van ons allemaal dat we gaan verduurzamen? Daarom gratis en vrijblijvend! Sterker nog de koffie staat klaar! Of natuurlijk een vers gezet kopje thee! Om er zeker van te zijn dat ik tijd voor je heb dien je je wel even aan te melden.

Afspraak maken?
Maak via onderstaand formulier even een afspraak.

Laden...

Wat wil ik (zo wie zo) afspreken met mijn opdrachtgevers?
Ik wil slim duurzaam bouwkundig ontwerpen en een helpende hand bieden op gebied van verduurzamen. En dat moet veel meer opleveren dan alleen een financieel voordeel. Om zo ook jou te behoeden voor onnodige uitgaven (in geld of tijd). Heb je een opmerking? Wil je antwoord op je vraag? Vul dan onderstaande formulier in;

  Waar sta ik voor:
  Een eerlijk bouwkundig (ontwerp) advies dat niet gaat voor kortstondig winstbejag maar een relatie voor langere termijn. Een betaalbare verbouwing die nu maar ook in de toekomst (milieu) winst oplevert.  En dat met de volgende kernwaarden:
  – persoonlijk en betrouwbaar
  – objectief (geen enkele belang bij ontwerpkeuzes) nuchtere oplossingen / ontwerp
  – kostenbesparend door scherp te kijken naar kosten en aanbod

  Mijn gegevens
  Bouwkundig Advies en Ontwerpbureau “Jérôme Brands”
  p.a. Raam 300 2801VT Gouda
  06 – 37 38 25 45 | info@jeromebrands.nl