Koffie

In principe elke vrijdag middag maak ik graag even tijd voor jouw vragen op gebied van verbouwen & verduurzamen. Ik noem dit kennis maken en delen. Zeker verduurzamen is een lastige iets. Zie daarvoor ook mijn pagina “verduurzamen“. En het is toch van in het belang van ons allemaal dat we gaan verduurzamen? Daarom gratis en vrijblijvend! Sterker nog de koffie staat klaar! Of natuurlijk een vers gezet kopje thee!

Maak dan een afspraak dan maak ik graag tijd voor je vrij;

Laden...

Wat wil ik afspreken met mijn opdrachtgevers?
Ik wil slim duurzaam bouwkundig ontwerpen en een helpende hand bieden op gebied van verduurzamen. En dat moet veel meer opleveren dan alleen een financieel voordeel. Om zo ook jou te behoeden voor onnodige uitgaven (in geld of tijd). Wil je me nieuwsbrief ontvangen? Wil je antwoord op je vraag? Vul dan onderstaande formulier in;

  Waar sta ik voor:
  Een eerlijk bouwkundig (ontwerp) advies dat niet gaat voor kortstondig winstbejag maar een relatie voor langere termijn. Een betaalbare verbouwing die nu maar ook in de toekomst (milieu) winst oplevert.  En dat met de volgende kernwaarden:
  – persoonlijk en betrouwbaar
  – objectief (geen enkele belang bij ontwerpkeuzes) nuchtere oplossingen / ontwerp
  – kostenbesparend door scherp te kijken naar kosten en aanbod

  Mijn gegevens
  Bouwkundig Advies en Ontwerpbureau “Jérôme Brands”
  p.a. Raam 300 2801VT Gouda
  06 – 37 38 25 45 | info@jeromebrands.nl