Koffie?

Kom je bij mij op de koffie?
Ik maak graag even tijd voor je vrij (zie daarvoor de agenda op mijn website) voor jouw vragen op het gebied van verbouwen & verduurzamen of om even kennis te maken. Ik noem dit kennis maken en delen. Zeker, verduurzamen is een lastig iets daarom dit laagdrempelig initiatief. Zie daarvoor ook mijn pagina “verduurzamen”. En het is toch in het belang van ons allemaal dat we gaan verduurzamen? Daarom gratis en vrijblijvend! Sterker nog de koffie staat klaar! Of natuurlijk een vers gezet kopje thee! Om er zeker van te zijn dat ik tijd voor je heb dien je je wel even aan te melden.

Tijd voor koffie bij je thuis in Gouda?
Woon je in Gouda? Dan kun je direct een afspraak maken voor bij je thuis. Deze afspraken zijn bedoelt voor een adviesgesprek. Als het een verbouwing betreft is dit (tevens) een soort van mini haalbaarheidsonderzoek (meer info). En wil je verduurzamen dan ontvang je meteen tips om zelf energie / geld te besparen (meer info). En ook voor een bezoek aan huis geld; je betaald mij alleen volledig als je volledig tevreden bent!

Afspraak maken?
Voor bij je thuis of bij mij op kantoor (zie hierboven). Maak via onderstaand formulier even een afspraak. Alvast bedankt.

Laden...

Tijd voor koffie maar woon je buiten Gouda?
Woon je niet in Gouda kom dan gewoon even gezellig naar mijn kantoor. Ik zorg voor een kop koffie en we kijken samen naar jouw plannen op gebied van verbouwen en of verduurzamen. Op donderdag kun je bij binnen lopen. Zie “kom je bij mij op de koffie?”

Wat wil ik (zo wie zo) afspreken met mijn opdrachtgevers?
Ik wil slim duurzaam bouwkundig ontwerpen en een helpende hand bieden op gebied van verduurzamen. En dat moet veel meer opleveren dan alleen een financieel voordeel. Om zo ook jou te behoeden voor onnodige uitgaven (in geld of tijd). Wil je me nieuwsbrief ontvangen? Wil je antwoord op je vraag? Vul dan onderstaande formulier in;

  Waar sta ik voor:
  Een eerlijk bouwkundig (ontwerp) advies dat niet gaat voor kortstondig winstbejag maar een relatie voor langere termijn. Een betaalbare verbouwing die nu maar ook in de toekomst (milieu) winst oplevert.  En dat met de volgende kernwaarden:
  – persoonlijk en betrouwbaar
  – objectief (geen enkele belang bij ontwerpkeuzes) nuchtere oplossingen / ontwerp
  – kostenbesparend door scherp te kijken naar kosten en aanbod

  Mijn gegevens
  Bouwkundig Advies en Ontwerpbureau “Jérôme Brands”
  p.a. Raam 300 2801VT Gouda
  06 – 37 38 25 45 | info@jeromebrands.nl