Jérôme Brands - duurzaam bouwadvies!

Diensten & prijzen

Echte prijzen
Wil je een prijsopgave voor jouw situatie of wil je meer info ontvangen over onderstaande diensten & producten en de voorwaarde? Slim! Neem dan contact met me op.

Echt geen meerprijs
Ik stuur geen extra rekening achteraf; als er extra uren nodig zijn worden deze vooraf be/afgesproken.

Echte service
Sommige dingen kun je (beter) zelf doen maar soms heb ja apparatuur nodig. En hoe bevalt bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop? Als opdrachtgever kun je dit allemaal gratis lenen bij mij.

Echte tevredenheidsgarantie
Bij fix-price opdrachten nooit financiële verrassingen achteraf! Sterker nog; je betaald dan 50% bij de start van de werkzaamheden. En het restant bedrag? Dat maak je over als de opdracht naar tevredenheid is afgerond!

Ik ben nieuwsgierig. En ik wil daarom contact!


DOE HET ZELF apparatuur
Natuurlijk kan ik alles voor je doen. Maar doordat je (“simpele”) zaken zelf kunt doen bespaar je geld! Om je het makkelijker te maken kun je als opdrachtgever bij mij terecht voor diverse handige hulpmiddelen. Zoals bijvoorbeeld;
– snel de kwaliteit van je binnenlucht opmeten een CO2 meter bied uitkomst (€ 75,- borg)
– een controle op een te vochtig huis? Een vochtmeter biedt uitkomst (€ 10,- borg)
– een controle op vocht en CO2 in je huis? Een combinatie meter biedt uitkomst (€ 150,- borg)
DUURZAMER LEVEN apparatuur
Eens proberen hoe het is om duurzamer te leven. Ik heb allerlei handige tools die je bij mij kunt lenen als opdrachtgever bij. Zoals:
– korter douchen; leen eens een zandloper borg (€ 5,- borg)
– zuinigere douchen; leen eens een waterbesparende douchekop (€ 25,- borg)
BOUWADVIES
Een goed advies voor iedere bouwkundige vraag. Het kan gaan om huisvesting, materiaalkennis, details en bouwfysica. Prijs op aanvraag.
BOUWKUNDIGE MEELOPEN bij aankoop van een woning
Laat mij meelopen tijdens een kijkmoment. Ik blijf op de achtergrond en neem de woning (bouwkundig) kritisch in me op. Daarna informeer ik je over mijn bouwkundige bevindingen en, indien gewenst, de mogelijkheden voor de verbouwing / verduurzaming die aansluit bij jouw wensen. Prijs op aanvraag.
BADKAMER ontwerpen
Wat zijn jouw wensen en hoe vertaal je dit naar een ontwerp? Niet als onderdeel van het verkoopproces maar als ontwerpproces. Ik verkoop geen product maar een slim ontwerp dat (financieel) bij jouw past en technisch uitvoerbaar is. Prijs op aanvraag.
RUIMTE ontwerpen
Nog eens nadenken over de verschillende ruimtes of nog op zoek naar een goede zolderindeling? Ik maak een ontwerp voor je voor € 449,- per verdieping.
Samen aan de slag met de belangrijkste stap voor jouw nieuwe ruimtes. Een ontwerp op maat! Daarna kun je alleen of samen met mij aan de slag voor de verdere uitwerking. Ook kan ik je helpen bij het proces van realiseren.
DOE HET ZELF
Wil je helemaal zelf aan de slag in je nieuwe woning maar kun je wel wat tips en trucs gebruiken? Volg dan een workshop. Vraag naar de mogelijkheden!
MOGELIJKHEDEN & VERDUURZAMEN
Voorkom keuzes waarvan je later spijt krijgt. Wil jij vrijblijvend praten over hoe jij ervoor staat. Of eens praten over; hoe je het beste het “energieverhaal” kunt aanpakken? Of je al goed bezig bent? Als energiecoach plus ga ik graag met je het gesprek aan om je te voorzien van meer informatie. Voor €75,- heb je een informatief gesprek bij je thuis. Maak een afspraak via deze website.
DUURZAAM INSTALLATIE CONCEPT
Je hebt een best wel goed geïsoleerd huis. Maar je vraagt je terecht af; hoe ga ik mijn huis verwarmen zonder aardgas? Of met minder aardgas? En hoe zorg ik dan voor voldoende warm water zonder aardgas of toch met? En ventileer ik wel voldoende? Warmtepomp? Infrarood verwarming? Of…..? Geen stress!! Ik maak het voor je inzichtelijk. Prijs op aanvraag.
DUURZAAM INSTALLATIE & ISOLATIE CONCEPT
Je (historische) woning is nog niet zo goed geïsoleerd. En je vraagt je terecht af; hoe ga ik mijn huis verwarmen zonder aardgas? Of met minder aardgas? En hoe zorg ik dan voor voldoende warm water zonder aardgas of toch met? En ventileer ik wel voldoende? Warmtepomp? Infrarood verwarming? Of…..? Isoleren hoe of wat; damp open dampdicht of..? Geen stress!! Ik maak het voor je inzichtelijk. Prijs op aanvraag.
ZONNEPANELEN?
Een mooie manier om je energierekening te drukken is gebruik te maken van zonnepanelen. Zelfs als dadelijk de salderingsregeling is afgelopen blijft het hoogstwaarschijnlijk een interessante investering. Voor – prijs op aanvraag -,- help ik je graag verder en kun je gebruik maken van een betrouwbare installateur uit mijn netwerk.