Bouwkundige diensten & prijzen

Bouwkundige diensten & prijzen

Opmerking
Onderstaande prijzen zijn reëel richtprijzen voor woningen in Gouda. Wil je een prijsopgave voor jouw situatie of wil je meer info ontvangen over onderstaande diensten & producten en de voorwaarde? Slim! Neem dan contact met me op.

Ik wil contact!
AANBOUW ontwerpen & tekenen
Ook jouw woning kan waarschijnlijk makkelijk worden vergroot door middel van een aanbouw. Ik kijk naar de (on) mogelijkheden en of dit voor jou de beste oplossing is. Prijs op aanvraag.
BOUWADVIES
Een goed advies voor iedere bouwkundige vraag. Het kan gaan om huisvesting, materiaalkennis, details en bouwfysica. Prijs op aanvraag.
BADKAMER ontwerpen & tekenen
Wat zijn jouw wensen en hoe vertaal je dit naar een ontwerp? Niet als onderdeel van het verkoopproces maar als ontwerpproces. Ik verkoop geen badkamer / apparatuur / sanitair maar een slim ontwerp dat bij jou (financieel) past en technisch uitvoerbaar is. Voor €299,- heb je al zo’n slim ontwerp.
BOUWKUNDIGE KEURING / BEOORDELING
Voorkom onaangename verrassingen. Laat mij meelopen tijdens een kijkmoment. Ik blijf op de achtergrond en neem de woning (bouwkundig) kritisch in me op. Daarna informeer ik je over mijn bouwkundige bevindingen en, indien gewenst, de mogelijkheden voor de verbouwing / verduurzaming die aansluit bij jouw wensen. Voor €149,- ben je op de hoogte.
BOUWVERGUNNING
Voordat je kunt bouwen is vaak een omgevingsvergunning (bouwvergunning) nodig. De aanvraag loopt via gemeenten. Prijs op aanvraag
BOUWKUNDIGE TEKENINGEN maken
Voordat je kunt bouwen is vaak een omgevingsvergunning (bouwvergunning) nodig. De aanvraag loopt via gemeenten. Prijs op aanvraag
DAKOPBOUW ontwerpen & tekenen
Een woning kan aanzienlijk worden vergroot met een dakopbouw. Vergroot een woning met slaapkamers of een badkamer. Prijs op aanvraag.
DOE HET ZELF
Wil je helemaal zelf aan de slag in je nieuwe woning maar kun je wel wat tips en trucs gebruiken? Volg dan een workshop. Vraag naar de mogelijkheden!
INSTALLATIE TEKENING / CONCEPT
Warmtepomp, infrarood verwarming of traditioneel. Ik maak het inzichtelijk voor je. Prijs op aanvraag.
KEUKEN ontwerpen & tekenen
Wat zijn jouw wensen en hoe vertaal je dit naar een ontwerp? Niet als onderdeel van het verkoopproces maar als ontwerpproces. Ik verkoop geen keuken / apparatuur / sanitair maar een slim ontwerp dat bij jou (financieel) past en technisch uitvoerbaar is. Voor €299,- heb je al zo’n slim ontwerp.
MOGELIJKHEDEN & VERDUURZAMEN
Voorkom keuzes waarvan je later spijt krijgt. Laat mij eens kijken naar je ideeën, je wensen, je plannen. Ik kom langs, luister naar je plannen en neem jouw woning en woonsituatie kritisch in me op. Daarna informeer ik je over mijn bouwkundige bevindingen en geef je mijn advies met betrekking tot de aanstaande verbouwing / verduurzaming. Voor €149,- heb je meer zekerheid.
RUIMTE te kort?
Nog eens nadenken over de verschillende ruimtes of op zoek naar bijvoorbeeld een goede zolderindeling? Ik maak een ontwerp voor je voor €349,- per verdieping.
PLATTEGROND uittekenen
Een goede basis is te starten met een duidelijke plattegrond van de bestaande situatie. Voor €149,- per verdieping zorg ik hiervoor, met daarin o.a. alle elektra punten, deuren, schakelaars, etc.
ONTWERP
Nog eens nadenken over de verschillende ruimtes of op zoek naar bijvoorbeeld een goede zolderindeling? Ik maak een ontwerp voor je voor €349,- per verdieping.
VERGUNNING nodig?
Verbouwplannen? Wellicht moet je een vergunning aanvragen. Ik controleer het voor €99,-.
WAT KOST HET?
Uiteraard houd ik bij mijn ontwerp rekening met jouw budget. Wil je weten wat je verbouwing gaat kosten dan kan ik dit berekenen voor je. Prijs op aanvraag.
WONING ontwerpen
De juiste indeling, zon inval, bouwsysteem en bouwer. Ik zie het als het uitdaging. Ik maak een compleet ontwerp voor €2449,-.