Mooi resultaat door het hoger op te zoeken!

Mooi resultaat door het hoger op te zoeken!

Schuurwoning “Hoogeloon” is ideaal voor als je wil genieten van het uitzicht. Daarom woon je tenslotte op de 1e verdieping. De woning is “gesloten” aan de voorkant (bij voorkeur de noordzijde) en “open” aan de achterzijde (bij voorkeur de zuidzijde).


Op de begane grond aan de voorzijde is de entree en zijn de “natte ruimtes”. De slaapkamers liggen beschut aan de achterzijde. Alle slaapkamers en de woonkamer zijn voorzien van openslaande deuren om buiten binnen te halen. In de zomer vind je altijd een schaduwplekje door de grote overstekken die er tevens voor zorgen dat het binnen niet te warm wordt.

Begane grond
Op de begane grond zijn alle royale slaapkamers voor jouw en je kinderen aan de achterzijde geplaatst. Het sanitair, de techniekruimtes en de gang zijn aan de voorzijde.

Eerste verdieping
Om jou te laten te genieten van het uitzicht woon je op de 1e verdieping. Extra ramen zijn er geplaatst om te genieten van het uitzicht. Heerlijk kijk je uit over de omgeving. De woonkamer heeft wellicht bescheiden afmetingen maar voelt niet zo door het vele licht en de mooie zichtlijnen in combinatie met de royale hoogte.

Tweede verdieping
Tot slot is er nog een top studeerkamer. Letterlijk en figuurlijk; op het hoogste niveau met het mooiste uitzicht en een mooie plek voor de studie. Kom je hier nog wel aan studeren?

De cijfertjes:
– je hebt een woning van circa 140 m2 (bruto vloeroppervlakte gemeten vanaf 1,0 meter hoogte)
– je hebt een de woning met een inhoud van circa 500 m3 (bruto inhoud)