Tiny? Slimmer? Groot of klein? Schuurwoning Abeltjeshuis!

Tiny? Slimmer? Groot of klein? Schuurwoning Abeltjeshuis!

Schuurwoning Abeltjeshuis voelt als een schuur welke rechtstreeks uit het Groningse land is geplukt. Groningse nuchterheid in het gehele ontwerp. Hij is slimmer, groot in het klein zijn.

Gewoon een grote dubbele deur aan de voor- en achterzijde. Zodat je ook aan de voorzijde volop kunt genieten van je kavel. Tactisch geplaatste ramen op de zijgevels en een dak vol zonnepanelen maken dit ontwerp compleet. Dit ontwerp kan goed als “nul op de meter” concept gerealiseerd worden.

Begane grond
Uniek aan deze grote kleine jongen is het grote beneden oppervlakte van haast 30 m2. Door een zeer bescheiden badkamer (met toilet) blijft er maar liefst 25 m2 over om te wonen. Door de rechte vorm en de eigenwijze plaatsing van de keuken blijft er voldoende ruimte over voor een royale zithoek.

Eerste verdieping
Boven heb je maar liefst ruim 20 m2 met een hoogte van meer dan 1 meter en een kleine 10m2 boven de 2 meter hoogte. Door de iets verhoogde dakvoet en efficiënte plaats van de trap is er desondanks ruim voldoende voor een slaapgedeelte en meer dan voldoende ruimte voor je kleding of zelfs nog een studie hoekje. Of nog mooier, plaats hier een badkuip op pootjes. En dat in je eigen Tiny huis!


De cijfertjes:
Je hebt:
– een schuurwoning van circa 50 m2 (bruto vloeroppervlakte gemeten vanaf 1,0 meter hoogte )
– een woning met een inhoud van circa 185m3 (bruto inhoud)