Heb je al kennis gemaakt?

Heb je al kennis gemaakt?

Heb je al kennis gemaakt met het fenomeen schuurwoningen… Of nog beter, heb je al kennis gemaakt met de schuurwoning die ik voor je kan ontwerpen? Hieronder een voorbeeld…

Een schuurwoning
De naam klinkt misschien wat ongezellig en simpel, maar dit ontwerp is veel mooier dan jij misschien zou denken! Het is een prachtige woning met de eenvoud van een traditionele agrarische schuur. Een hoofdvorm met zadeldak zonder teveel detailleringen. Mooi door zijn eenvoud.

Ideaal voor?
In dit ontwerp heeft het gezin alle ruimte. Via een ruimtelijke hal met vide kom je in de woonkamer. Deze ruimte heeft een straatgerichte keuken een een zitruimte met zicht op de achtertuin. Onder de kap bevinden zich 4 royale slaapkamers en voldoende ruimte voor badkamer, separaat toilet en technische ruimte met wasmachine- en droger aansluiting.

Superzuinig
Deze schuurwoning wordt natuurlijk bij voorkeur energiezuinig gebouwd! In het dak komen daarom geïntegreerde zonnepanelen en er wordt extra isolatie in buitengevel en dak toegepast. Ook wordt driedubbele beglazing in de grote raampartijen toegepast. Een warmtepomp maakt het concept af!