Kopen zonder teleurstellingen achteraf

Kopen zonder teleurstellingen achteraf

Je hebt eindelijk een mooie bestaande woning gevonden. Maar er moet bouwkundig nog wel wat gedaan worden en ook moet de boel nog verduurzaamd worden. Hoe pak je dat het beste aan? Wat doe je met de CV ketel? Ga je ook aan een warmtepomp? Hoe ziet het er uit na het verbouwen / bouwen?

Voorkom onaangename verrassingen
Laat mij meelopen tijdens een kijkmoment. Ik blijf op de achtergrond en neem de woning (bouwkundig) kritisch in me op. Daarna informeer ik je over mijn bouwkundige bevindingen en, indien gewenst, de mogelijkheden voor de verbouwing / verduurzaming die aansluit bij jouw wensen.

schets huidige woning

Deze opdrachtgever
Ze hadden een mooie woning gevonden al was er te weinig ruimte op de slaapverdieping. Tijdens een kijkmoment liep ik met hen mee en informeerde hen erna over de haalbaarheid van /mogelijkheden voor verduurzaming en eventuele indicaties funderingsproblematiek voor zover mogelijk. Tevens heb ik gekeken naar de mogelijkheden om een verbouwing te realiseren die aansluit bij de wensen.

schets nieuw en oud naast elkaar

Extra onderzoek
Op verzoek van de opdrachtgever heb ik de mogelijke verbouwing verduidelijkt met een eerste schetsje. Om zo een eerste indruk gegeven van een mogelijke verbouwing.

Al met al een leuke creatieve job die ik graag voor deze mensen heb gedaan. Wil jij ook verduurzamen en meteen je plattegrond verduurzamen? Neem dan rustig contact met me op!