Kopen zonder teleurstellingen achteraf

Je hebt eindelijk een mooie bestaande woning gevonden. Maar er moet bouwkundig nog wel wat gedaan worden. Hoe pak je dat het beste aan? Wat doe je met de CV ketel? Ga je ook aan een warmtepomp? Hoe ziet het er uit na het verbouwen / bouwen?

Voorkom onaangename verrassingen
Laat mij meelopen tijdens een kijkmoment. Ik blijf op de achtergrond en neem de woning (bouwkundig) kritisch in me op. Daarna informeer ik je over mijn bouwkundige bevindingen en, indien gewenst, de mogelijkheden voor de verbouwing / verduurzaming die aansluit bij jouw wensen.

schets huidige woning

Deze opdrachtgever
Ze hadden een mooie woning gevonden al was er te weinig ruimte op de slaapverdieping. Tijdens een kijkmoment liep ik met hen mee en informeerde hen erna over de haalbaarheid van /mogelijkheden voor verduurzaming (isolatie/ventilatie) en eventuele indicaties funderingsproblematiek voor zover mogelijk. Tevens heb ik gekeken naar de mogelijkheden om een verbouwing te realiseren die aansluit bij de wensen.

schets nieuw en oud naast elkaar

Extra onderzoek
Op verzoek van de opdrachtgever heb ik de mogelijke verbouwing verduidelijkt met een eerste schetsje. Om zo een eerste indruk gegeven van een mogelijke verbouwing.

Nieuwsgierig over hoe je kan helpen met de aankoop van je nieuwe woning. Kijk ook eens op de pagina “verhuizen”. Of neem rechtstreeks contact met me op via onderstaand formulier.


Hulp nodig bij de aankoop van je nieuwe woning? Ik help je graag! Neem contact met me op