Intake zonder verplichtingen

Je kent dat wel. Je hebt eindelijk een mooie nieuwe woning gevonden. Maar er moet bouwkundig nog wel wat gedaan worden.

Ik loop met je mee tijdens een kijkmoment. Ik blijf op de achtergrond en neem de woning (bouwkundig) kritisch in me op.

Na het kijkmoment informeer ik je over de haalbaarheid/mogelijkheden voor verduurzaming (isolatie/ventilatie) en eventuele indicaties funderingsproblematiek voor zover mogelijk. Tevens kijk ik naar de mogelijkheden om een verbouwing te realiseren die aansluit bij jouw wensen.

Zie het als een soort intake, zonder verplichtingen van beide kanten. Mocht je me later voor een specifieke adviesklus willen vragen dan weet je wat je aan me hebt en ik kan indien gewenst snel schakelen.

Zo ook deze opdrachtgever; ze hadden een mooie woning gevonden al was er te weinig ruimte op de slaapverdieping. Na de bezichtiging heb ik met hen mijn bevindingen gedeeld en tevens met onderstaande eerste schetsje een eerste indruk gegeven van een mogelijke verbouwing.

Schetsje bestaande woning links schetsje rechts met mogelijke uitbreiding.


Ook interesse in een intake zonder verplichtingen?

Mijn naam is: (verplicht)